• Razmazite kožu lica,vrata i dekoltea vrhunskim tretmanima

  Koža lica je odraz naše unutrašnje vitalnosti i zdravlja..

  Kako bi je održali u najbolje mogućem stanju potrebne su joj prirodne, hranjive tvari za stimulaciju stanične aktivnosti, periferne cirkulacije i zaštitu od vanjskih utjecaja. Preporuka beauty salona Šminkeraj je redovita njega lica koja uključuje piling, ampulu s aktivnom tvari prilagođenu stanju kože, hijaluronski ili vitaminski serum, masažu, masku i kremu, kako bi zaštitili, nahranili kožu, omogućili joj da nesmetano izmjenjuje tvari i spriječili prerano starenje.

  Poklonite nam svoje povjerenje da vašu kožu lica,vrata i dekoltea njegujemo najjačim svjetskim brandom Demalogica. Prije svih Dermalogica tretman lica radimo posebnu analizu kože – Face mapping.

  Što je Face Mapping?

  Face MappingSM je revolucionarni pristup analizi kože razvijen od strane International Dermal Institutea ekskluzivno za Dermalogicu. Sada profesionalni terapeuti za kožu imaju sveobuhvatnu tehniku pomoću koje analiziraju svaki aspekt klijentove kože. Ovakvim pristupom ne povećava se samo učinkovitost tretmana nego i kvalitetnije propisuju proizvodi za kućnu njegu, ciljano prema stanju i potrebama klijentove kože.

  Za razliku od analize lica u cjelini, Face MappingSM dijeli lice u 14 zona od kojih svaka ima svoje potencijalne probleme i specifične potrebe. Koristeći zone i Dermalogica Face Map kao vodič, terapeut metodički analizira svaki dio kože lica, što jamči uspješan tretman i pomno propisanu kućnu njegu koji će zajedno dati željene rezultate.

  Face MappingSM postupak omogućuje objektivan uvid u stanje kože kao i uočavanje mogućih zdravstvenih problema koji mogu utjecati na to.

  MicroZone tretman

  Ciljani tretman njege kože koji se kreira isključivo za Vas na temelju FaceMapping metode - analize kože kroz 14 zona; te u samo 30 min njege vaše kože ostvaruje značajne i vidljive rezultate! 

  Age smart - tretman za pametno starenje 

  Opis tretmana: to je snažan tretman Dermalogica za klijente koji su zabrinuti zbog znakova starenja. Idealan je za prijevremeno ostarjelu, suhu, zrelu kožu, oštećenu od sunca, kojoj je potrebno hranjenje, energiziranje i regeneracija. Upotrebom Multivitamin power systema, Contour masque i posebne energizirajuće masažne tehnike rezultati su odmah vidljivi na koži.

  Energy bomb - snažan regeneracijski tretman

  Opis tretmana: to je snažan regeneracijski tretman idealan za klijente svih dobi čijoj koži je potrebno dubinska hidratizacija, hranjenje, energiziranje i regeneracija. Rezultati su odmah vidljivi na koži.

  Deep time clean - medicinsko čišćenje kože

  Opis tretmana: to je temeljni tretman koji tretira i kontrolira četiri faktora koji pridonose nastanku akni: pojačanu aktivnost žlijezda lojnica, nakupljanje stanica, bakterije i upale. Apsorbira višak masnoće i zaglađuje teksturu kože. Čisti kožu, eliminirajući bakterije koje uzrokuju akne.

  Gentle touch - tretman za osjetljivu kožu

  Ako je vaša koža iritirana, osjetljiva, upaljena ili vas svrbi, onda je ovaj tretman baš za vas! Nježno ćemo vam ukloniti nečistoće s kože, a posebnom masažom pritiska na određene točke ublažit ćemo vam stres, napetost, glavobolje i bolove u sinusima. Taj ljekoviti i umirujući tretman završavamo posebnom maskom od zobenog brašna koja trenutačno umiruje crvenilo i smanjuje upalu.

  Hydro bomb - tretman za suhu i dehidriranu kožu

  Postoje koraci koje možete napraviti kako bismo vam pomogli spriječiti ili smanjiti nelagodu povezanu sa suhom, dehidriranom kožom. Profesionalni tretmani u kombinaciji s pravilnim načinom života sjajan su početak.Učinkoviti tretmani za suhu kožu uključuju eksfolijaciju, koja poboljšava upijanje hranjivih sastojaka, upotrebu emolijensa te hidratantnih krema i vitamina koji umiruju kožu, stimuliraju produkciju kolagena i poboljšavaju prirodnu zaštitnu barijeru.

 • Tretman Cijena
  DERMALOGICA TRETMANI LICA
  Klasičan tretman lica -peeling-mehaničko čišćenje-maska-krema-masaža-90 min 250 kn
  Mini tretman lica -peeling-maska-masaža lica-krema - 45 min 140 kn
  MicroZone njega lica - 30 min 120 kn
  Energy bomb - snažni regeneracijski tretman - 90 min 300 kn
  Deep time clean - medicinski tretman čišćenja - 120 min 320 kn
  Gentle touch - tretman za osjetljivu kožu - 60 min 250 kn
  Age smart - tretman za pametno starenje - 90 min 350 kn
  Tretman posvjetljivanja i uklanjanja hiperpigmentacija - 30-60 min 200 kn
  Hydra bomb - tretman za suhu i dehidriranu kožu - 60 min 250 kn