• U Šminkeraju svakoj klijentici prilazimo osobno i kombiniramo tretmane oblikovanja tijela sukladno potrebama i željama svake klijentice.Prepustite nam se i dovedite svoje tijelo do zavidnog izgleda.

  Anticelulitna masaža, neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana sve to predstavlja dodatno opterećenje za naš organizam i to se očituje na izgledu tijela.  Anticelulitnim masažama poboljšavamo poremećenu mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih tvari. Tretman pomaže ubrzanom i poboljšanom prodiranju aktivnih supstanci iz anticelulitnih krema i drenažnih ulja.  Celulit se stvara u vezivnom tkivu, a sastoji se od masnoće, vode i otpadnih toksičnih tvari. Kroz masno vezivno tkivo neprestano kruže hranjive tekućine: voda, krv, limfa, koje njima raznose kisik i hranjive sastojke čisteći ga od štetnih tvari. Tretmanima tretiramo određene celulitne otekline na pojedinim područjima tijela kako bi se izravno djelovalo na cirkulaciju krvi. Posebno pomaže onim dijelovima tijela na koje se teško utječe vježbanjem kao što je unutrašnja strana koljena ili gornji vanjski dio bedara. Masažom se može točno prići ugroženom području i prilagoditi intenzitet dodira individualnim pristupom.

  Lipo DETOX – inovacija u savladavanju celulita!

  Do 2,3 cm! Dokazano kliničkim studijama!

  To je postupak koji jednostavno i brzo smanjuje opseg tijela te vidljivo ublažava izgled narančine kore. Prirodni, kliničkim studijama poduprti sastojci aktivno i trenutačno djeluju te daju sljedeće rezultate: smanjivanje debljine masnog tkiva, poboljšanje strukture potkožnog tkiva, manje zadržavanje vode i skladištenje masti. Već nakon jednosatnog tretmana poboljšava se izgled kože koja postaje glatka, kompaktna i vidljivo napetija.

   

  Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Na temelju 40-godišnjih iskustava u pobjeđivanju celulita, ovu metodu izvodimo uz primjenu prirodnih preparata, razvijenih po posebnim recepturama. 

  Body wrapping - cimet aha forte krema sa izrazitim drenažnim djelovanjem potiče intenzivno izlučivanje vode i zaostalih toksina iz tijela.  Body wrapping - grapefruit i cecropia sa izrazito lipolitičkim djelovanjem potiče razgradnju masnoća i utječe na dugotrajno smanjenje opsega.

  Kofeinska anticelulitna masaža se razlikuje od ostalih anticelulitnih masaža po posebnosti preparata i načina rada kojima daje brže i dugotrajnije rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se s 2 % kofeinom koji je rastopljen u čistoj medicinskoj glukozi tj. šećernom gelu. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz glukoze postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. Naše tijelo šećerni gel s 2 % kofeina prepoznaje kao prirodni sastojak koji penetrira pod kožu što dovodi do brže razgradnje celulita. Masaža ima posebne pokrete koji u suradnji  sa šećernim gelom izazivaju hipermiju koja nam pomaže pri brzoj razgradnji masnih stanica i izbacivanju štetnih tvari iz organizma a sve to na potpuno prirodan i učinkovit način.